plans of the day..?

Heey, idag vakna jag 11.45..? har sovit som en gris eller va man säger!x) skönt att sova ut lite!
Har pratat men Ída å julia så dagens planer är väl att ta det lungt med dom, lite mysigt sådär;) aa sen har vi inte tänkt oss så mkt mer, typ det gammla vanliga=)
Men nu ska jag göra i ordning mig för att va hos Ida vi 01.00 men för mig blir det typ 20 över:D yeeah!


hörs senare! / M

heey you beautiful!

heey you beautiful!  har nyss vaknat upp med en katt i ansiktetxD naajs va?     aja, juste ni vet juh att jag sa att jag skulle få min skönhetssömn igår? right..? aa och det fick jag verkligen xD Haha! faan vad bra jag sov asså!:D  hoppas att ni sov lika bra.
menem nu ska jag äta frukost och sen ringa Moa och babla på me henne!:D yeeey!

puss<3

 
vacker bild på moa och mig va?


// julia

                godnatt sweetisar! nu ska ja gå och sova måste juh få min skönhetssömn!:D hah!

vi hörs imorn puss<3

 
lånade Moas mössa xD  sööt?;P


Sweet dreams for a beautiful nightmare!

har typ inte sovit något på dom här tre dagarna.. är så grymt trött! sov sött allihoppa ska sova nu! God natt!


hahaha! bjuder på den!x)    (jag å julia sover i gtb!)
/ M


IT´S HALLOWEEN TIME!

Hello! vakna vid typ 8 idag för jag skulle till mölnvik. Vad skulle jag göra där .. ?! det kommer ni inte få veta!x) haha!:D 
Mötte iaf Eva på bussen, kul har inte träffat henne på as länge! så vi typ bah prata=) men det va mysigt;D
Sen hemma mötte jag julia å ida, vi va ute faktist;O inte likt oss..

Faan va kallt det är! - i hate it! känns som fingrarna/ tårna ska falla av!;O (saknar mallorca å värmen!).. måste köpa en stoor varm dun-jacka! funderar på att köpa en canada goose jacka.. ? tror det blir så;) har iaf uggs, meen.. kanske ska byta dom!x) - jag är sämst på att bestämma mig..!-.- tycker dom är för höga, men aja..

Imorgon borde jag plugga! ska ha prov snart men jag har inte pluggat ett skit! *panik!* men troligen kommer det inte bli något plugg!:D jag ida å julia skulle ha halloween mys! kanske skrämma alla små barn som går bus eller godis;)..? hämsk jag är! men hallå!? det är halloween!:O:D

ska äta lite! (grymt hungrig!) se ya!

jag å stena<3 / M


OUR LIPS ARE CLOSED!

Hejsan allihoppa! sitter i idas säng nu å lyssnar när ida å julia sjunge sing star, hah!
Igår vart det en galen dag på gustavsbergs badet!x) vi skrek å drog i dom anndra som bada och shit asso !.. sen börja vi med värsta seriösa snacket om sånt vi ångra haha! fick reda på sånt jag absolut inte trodde dom gjort! goosh va jag ångrar! aja,
Idag blir det nog en slapp dag med mkt film!;D - me like! känns som alla kommer somna i en hög!x)


nu ska jag digga med när dom sjunger !^^  vacker bild på mig eller hur?;)

/ M



back to the reality!

Hello! im back! hoppades på att va brunare.. men det är skönt att vara hemma, tror jag stannar på söder idag och åker ut imorgon, måste få träffa mina älsklingar! har saknat ida och julia sååå mkt!! (älskar er!)



// M

ÄLSKLINGEN ÄR HEMMA NU!:D

JAAA! nu är Moa äntligen hemma!:D  saaaaknat henne sååå mkt!  hon ringde mig för en stund sen och då var ja hos idis och då pratade hon på;P nu är hon väl i stan på söder och hon kanske kommer komma ut hit till ön ikväll!:D hoppas hoppas att hon gör de!<3    vill träffa henne nu,  vill se om hon har blivit brun:P Haha jo men hon har säkert blivit as brun:) hah den lilla skitungen!xD    men jag älskar henne!
men nu ska ja se på the hills! Hah I love it!<3  

vi hörs!<3


Moa jag älskar dig! och du betyder mkt för mig och det vet du<3  åå shiit vad jag saknar dig! <33


see you there!

        heej sönosar! nu ska ja hoppa in i duschen sen sticker jag till ida:)
see you there!

Haha! bild på mig och ida från i sommras!:D

            

                            // julia


natti natti!

                                             ligger här i soffan och kollar på  Legaly blonde Hah de e en såån typiskt Moa och Julia film!xD  men den e fett bra, elr den äger!        men guud vad trött jag e!:O  ska väl snart gå å sova:D
nu är det äntligen LOOOV!:D Yeey! va jag har längtat!  men aja nu ska jag gå och sova

natti natti


<3



forever!

älskar dig!

                         heey sweetisar!    igår åkte Moa till Mallorca, shiit va avis jag e på henne!;D  sist jag åkte utomlans det var förra året då åkte jag till bulgarien me mamma,pappa Amanda (syster), min älskade Ella och hennes mamma det var riktigt mysigt de, goosh saknar de!    aja, joo! vet ni? jag var blond förra året och hade lugg!:O  Hah! jag fattar faktiskt inte hur ja kunde gå runt så!xD  jah skulle bara prova nått nytt;P men nu e jag brunett å de kommer jag alltid att vara!
Tänk.. nu ligger säkert Moa på stranden å  steeker å blir bruun! and al the BOYS! taha, asso lyllo henne säger jag bara;P 
Haha hoppas att hon köper nått till mig!x)  hah hoppas hoppas!:D
men shiit vad jag saknar dig!       Moa, jag älskar dig!<3

<3

 
jag älskar dig!


Lata jag..

Faan va mkt att göra! men ändå sätter jag mi framför datan och sitter här i timmar-.-
ska köpa laddare till min kamera, vrf är det just jag som tappar bort allt!? köpa batteri till min kamera, den sitter väl i laddaren!xD.. plugga, packa, handla salvor och bort tagnings medel, orkar inte! aaah! sen ska jag duscha oxå.. aja,

Just dampar fanny på msn, och tittar jag på scrubs:D ska väl plugga snart, *suck*  men men,
Älskar dig Julia!

// M


Hmm..? vem härmar vem?

Heey!
Det va bloggawards igår! Kissi vann kaxigaste bloggen..? något att bli glad över?!
Grattis foki som vann årets blogg! fast jag gillar inte hennes blogg.. haha!x)
bara jag som tycker att kissi och dessi härmar typ varandra?! jag läser bådas blogg dagligen och har märkt att dom skrver om samma sak och typ lika dana bilder.. hmm..?


Dessie

Dessie

Kissie

Kissie

// M


good bye sweden! Hello Mallorca!

Jag är tröött! ögonen svider och halsen med.. usch!-.- hostar hela tiden!
Idag ska jag fira Ida. R med kusiner och aa.. hela släkten typ, shit Ida blir 18 nu0.o Känns inte så!x) men det är inte för än vid 6 men aja..
Jag ska gå och kolla synen! kännde själv hur jag fick ont i huvudet när jag läste en text i skolan igår, fick titta upp mellan meningarna så huvudvärken skulle sluta=/ men jag hade huvudvärk hela dagen så det kan juh bero på det oxå;)

På torsdag åker jag!:D good bye sweden hello Mallorca!x) shit va jag ska soola!;) sen ska jag bo hemma hos ida.S på höst lovet, familjen åker till fjällen, och jag vill inte åka me så jag bor hos Ida.S


sist jag va på mallorca med Amanda och Pappa, regna varje dag utom den vi åkte hem på-.-!

see yah // M


VILL HA HEELG!

Heej, gu va trött jag är! känner mig helt slut! änå har jag inte ansträngt mig något idag.. vill inte bli sjuk nu=/ idag sluta jag typ vi 13;) harde orientering idag men kännde mig inte så fris, sen vill jag inte bli mer sjuk än vad jag redan har varit..=/ aja, sen mötte jag upp mamma i t-centralen, hon va där och skulle köpe en vinter jacka till mig sen skulle jag köpa en ny foundation på boddy shop så vi gick lite till sammand;)

Snart är det slut på veckan! sköönt! har varit så trött hela veckan jätte tomt me plugg men ändå är jag skit trött, naajs me helg då;) och snart ska jag till mallis!:D yeey!;)


Fanny och jag på bowlingen;)

hahah! sådär satt julia!x)

har typ blivit en tradition med bowlingen dom gjorde typ det för mig förra året;) naajs=P

//M

SURPRISE!

Heey! kom just hem från att ha bowlat=D
det vart lite överaskning för julia;), jag sluta 15.15 sen sprang jag till bussen för att möta viktor och adam, sen när jag är på bussen så träffar jag fanny och Ella=O värden är liten ibland!, så vi åkte tillsammans och mötte dom i slussen sen åkte vi till sickla där ida satt å vänta me julia som hade ögo-bindel! haha hon såg så gullig ut när hon satt där! men aja.. fattar inte hur ida lyckades få med julia från 2.an med bussen till sickla! hon blunda typ i en halvtimme..:O det vart lyckat iaf:)

Imorgon är det origentering! usch! börjar 09.00 har lite små lektioner sen ska vi åka klassen tillsammans till orgienteringen.. men jag vet inte om jag ska vara med, hade jätte ont i halsen sist vi sprang..=/ vi får se..
aja, nu ska jag kolla lite läxor.. hur hämska dom än är så måste dom görs-.-

// M


GRATTIS GUMMAN!!<3

Heeej bloggen! nu sitter jag och Julia på två:an typ någon fritidsgård.. vet inte jag kom bah hit när dom ringde^^
IDAG FYLLER JULIA 13ÅR!:D yeeey! grattis bby!!<3
Nu ska vi spela pingis haha!

// M


the life for Moa

Heej bloggen! hatar sena skoldagar! sluta vid 16.20 idag.. hemskt! vill bara gå och lägga mig, men det räcker ju inte att bara va i skolan utan man måste ju göra läxor efter det oxå..=/ USCH! fast jag skulle bara skriva en svenska saga som gick snabbt, sen ahr jag varit inne på data! haha! the life of moa..;)

Nu tittar jag på two and ½ men, skit kul!:D snart ska jag väl duscha fixa lite inför skolan.. får inte glömma att fixa Bullans presenter (julia) hon fyller juh år imorgon!:D äntligen blir hon tånåring!x) jag har ju redan blirvi 14..



// M

start all over

Heej! Nu har vi bestämt att böja om.. igen, det här blir tredje bloggen vi haft! dom andra två har bara varit tråkig, helt tomt med bilder, tråkig design och vi fatta inte hur man gjorde header! fast det gör vi fortfarande inte!x) men nu ska vi iaf försöka fixa det!, ska iaf försöka göra den här !;)




// M

RSS 2.0